לןגן

רולדה ממולאת בריבת חלב

מאת: אורטל עמרם , פורסם: 19/08/2016 | 13:54
רולדה ממולאת בריבת חלב

תקציר המתכון: רולדה מושלמת לצד קפה

קטגוריה: עוגות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

אופן הכנה

  1. להקציף את הביצים שלמות במיקסר לקצף תפוח ...ככה 5 דקות ואז לשים את שאר המצרכים בקערה לערבב להנמיך את המיקסר ולשפוך עד שנבלע.להםסיק את פעולת המיקסר ובעזרת לקקן לערבב בתנועות קיפול לקחת תבנית אפייה לשים נייר אפייה לשמן לשפוך את התערובת ליישר ולהכניס לתנור שחומם מראש 180 מעלות 10 דקות ולאפות 10 דקות להוציא להניח מגבת על השייש מעל את הנייר אפייה עם הרולדה לגלגל ולהניח בצד חצי שעה שיתקרר ואז לפתוח למרוח ריבת חלב לפזר 2 כפות קוקוס ולגחגל שוב לרולדה לבזוק אבקת סוכר ...ויאמי...

  2. אםשר איזה ממרח שרוצים זה יצא נהדר..בהצלחה.