תקציר המתכון: פצצת טעם שוקולד. הפרורים מעורבבים עם אגוזים. לא לוותר עוגה מדהימה וטעימה מאד.
קטגוריה: עוגות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: בינוני
הבצק
מערבבים את חומרי הבצק.מחלקים לשני חלקים. חלק אחד למקרר ישמש לפרורים
חלק שני מהדקים לבסיס תבנית ומקפיאים. כ-1/2 שעה .
בינתיים מכינים את המילוי
בקלחת קטנה מניחים על להבה נמוכה בינונית. את השוקולד המריר. את הסוכר. השמן. קקאו. מים / מיץ תפוזים. מערבבים היטב. מורידים מהגז. להצטנן. מוסיפים את הביצים. ומערבבים היטב במהירות. הקרם נהדר.
.
מוצאים מהמקפיא את התבנית עם תחתית הבצק. ועליה מעבירים את מילוי השוקולד .ומחזרים שוב למקפיא 3 שעות. אחרי 3 שעות מוצאים מהמקפיא . את החלק השני של הבצק שהכנסנו למקרר שמיועד לפרורים מפוררים ומפזרים על העוגה בשכבה אחידה וגם את האגוזים הגרוסים . העוגה מתכסת כולה בשכבה יפה של פרורים ואגוזים . . ומעבירים
לתנור שחומם מראש ל-170 מעלות. אפיה 1/2 שעה