לןגן

עוגת פרורי שוקלד נימוחה. פצצת טעם מדהימה

מאת: ג'וליאנה חכמון, פורסם: 19/08/2016 | 10:32
עוגת פרורי שוקלד נימוחה. פצצת טעם מדהימה

תקציר המתכון: פצצת טעם שוקולד. הפרורים מעורבבים עם אגוזים. לא לוותר עוגה מדהימה וטעימה מאד.

קטגוריה: עוגות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: בינוני

מרכיבים

המילוי המפתה

עוגת שכבות פרורים ושוקולד נימוחה פצצה

אופן הכנה

  1. הבצק

  2. מערבבים את חומרי הבצק.מחלקים לשני חלקים. חלק אחד למקרר ישמש לפרורים

  3. חלק שני מהדקים לבסיס תבנית ומקפיאים. כ-1/2 שעה .

  4. בינתיים מכינים את המילוי

  5. בקלחת קטנה מניחים על להבה נמוכה בינונית. את השוקולד המריר. את הסוכר. השמן. קקאו. מים / מיץ תפוזים. מערבבים היטב. מורידים מהגז. להצטנן. מוסיפים את הביצים. ומערבבים היטב במהירות. הקרם נהדר.

  6. .

  7. מוצאים מהמקפיא את התבנית עם תחתית הבצק. ועליה מעבירים את מילוי השוקולד .ומחזרים שוב למקפיא 3 שעות. אחרי 3 שעות מוצאים מהמקפיא . את החלק השני של הבצק שהכנסנו למקרר שמיועד לפרורים מפוררים ומפזרים על העוגה בשכבה אחידה וגם את האגוזים הגרוסים . העוגה מתכסת כולה בשכבה יפה של פרורים ואגוזים . . ומעבירים

  8. לתנור שחומם מראש ל-170 מעלות. אפיה 1/2 שעה