לןגן

חרימי טריפוליטאי עם דגי סלמון ובצל

מאת: ג'וליאנה חכמון, פורסם: 19/08/2016 | 01:44
חרימי   טריפוליטאי   עם דגי סלמון    ובצל

תקציר המתכון: חרימי ניתן לבשל בלי בצל ועם בצל . דגים טובים ואיכותיים. הרוטב מתאים לדגים והתיבול הנכון.

קטגוריה: דגים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

חרימי עם בצל

אופן הכנה

  1. ממליחים עם מיץ לימון את הדגים שעה. אחר לישטוף היטב.

  2. בסיר מזהיבים בצל.מניחים פלפל וצומה/ פפריקה חריפה ושום קטוש. רסק העגבניות. מוסיפים כוס מים ומבשלים.

  3. אחר חצי שעה להוסיף את הדגים לסיר. נותנים רתיחה. ומנמיכים להבה. לא מוסיפים מים. מבשלים. ומוסיפים תבלינים.

  4. בזמן הארוחה סוחטים לימון. עם חלה וטורפים.

  5. ממני אליכם גוליאנה