לןגן

סלט חצילים פיקנטי פתיח לארוחה

מאת: ג'וליאנה חכמון, פורסם: 18/08/2016 | 21:24
סלט   חצילים    פיקנטי פתיח לארוחה

תקציר המתכון: חצילים החומץ עם בצל מוזהב ושום פצצה

קטגוריה: סלטים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

חצילים ושום בחומץ יאמייייייייי

אופן הכנה

  1. מפזרים על החצילים מלח שעה. ושוטפים.

  2. במחבט לטגן את קוביות החצילים. ולהוסיף להם את שיני השום הקצוץ. להמשיך לטגן ולהוסיף את החומץ. לטגן כמה דקות מעטות. ולהוסיף את הקימל. ולהוריד מהכיריים

  3. להזהיב את הבצל באותו מחבת. ( לא לשטוף את המחבת ) להזהבה יפה. להוסיף את הפלפלת החריפה/ פלפל וצומה. להמשיך לטגן. ולהוריד מהכיריים.

  4. לערבב את הבצל עם החצילים.