לןגן

קובות בורגול צהובות ללא טיגון

מאת: אורטל עמרם , פורסם: 18/08/2016 | 16:06
קובות בורגול  צהובות ללא טיגון

תקציר המתכון: קובות צהובות טעימות במיוחד

קטגוריה: תוספות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: בינוני

מרכיבים

לבסיס

למילוי

לסיום

אופן הכנה

  1. לשטוף את הבורגול ואז לשים את הבורגול בקערה ולשפוך עליהם את המים הפושרים ולהניח בצד לחצי שעה. אחכ מוספים את הסולת ואת שאר מצרכי הבסיס(אם יבש תוסיפי בהדרגה מים לפי הצורך) ולערבב ולהניח בצד לעוד חצי שעה.

  2. לבינתיים להכין את המילוי במחבת טפלון לקלות את הצנוברים, ואז להוציא לצלוחית. באותו מחבת לשים 4 כפות שמן ולטגן את הבצל עד להזהבה להוסיף כוסברה ופטרוזליה (רבע כוס ביחד )לערבב ולהוציא ולכבות את הגז. לשים בקערית את הבצל והכוסברה שטיגנו ולהוסיף את הבשר( למי ששואלת אין צורך בטיגון הבשר הוא מתבשל במים ) והתבלינים. להעמיד סיר עם מים רותחים על הגז ולשים במים כף כורכום וכפית מלח עד לרתיחה. לבינתיים נחזור לבצק הסולת עם ידיים משומנות לקחת פיסה לשטח על היד להכניס כדור בשר לסגור ולשטח...ככה את כולם .שהמים מבעבעים להכניס את הקובות ככה 5 קובות כל פעם ברגע שהם צפות הם מוכנות בהצלחה