לןגן

רולדת פרג ואגוזים

מאת: אורטל עמרם , פורסם: 17/08/2016 | 03:22
רולדת פרג ואגוזים

תקציר המתכון: רולדת פרג ואגוזים משגעת והריח חבלז

קטגוריה: עוגות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

לבצק

לפרג

אופן הכנה

  1. לבצק...לשים בקערת מיקסר קמח שמרים והסוכר ולערבב לאחר מכן להוסיף את יתרת חומרי הבצק לערבל לכדור חלק לכסות בקערה ולהתפיח שעה( אם דביק כל פעם להוסיף קמח בזמן הלישה הבצק אמור טיפה להיות דביק )

  2. לאחר מכן לקחת סיר לשים בתוכו את חומרי הפרג ולהרתיח בגז לערבב בערך 5 דקות לכבות ואז להוסיף את האגוזים ולהניח בצד שיתקרר.

  3. שהרולדה תפחה לפתוח אותה על שיש מקומח בעזרת מערוך למרוח את הפרג לגלגל לרולדה להניח בתבנית על גבי נייר אפייה ךהתפיח חצי שעה להבריש בביצה ולאפות בתנור שחומם מראש 180 מעלות 30 דקות.