לןגן

רולדת גבינה

מאת: אורה ארגוב , פורסם: 16/08/2016 | 21:28
רולדת גבינה

תקציר המתכון: רולדה מענגת יותר מרולדין

קטגוריה: עוגות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

בצק

מילוי

סירופ

אופן הכנה

  1. רולדות גבינה 1 ק״ג קמח מנופה 2 כפות שמרים יבשים 1 אבקת אפיה 1/2 כוס סוכר 1 כוס שמן 2 כפות אינסטנט פודינג וניל 3 ביצים 2 כוסות מים ללוש היטב את הבצק ולתת התפחה של שעה בערך לחלק את הבצק ל 4 כדורים לרדד למלא לסמן חתכים משני צדדים לשים מילו להתחיל לסגור פעם רצועה מימין ועליה עוד רצועה משמאל עד סוף הרולדה לתת שוב התפחה עד הכפלה למרוח ביצה טרופה עים כף סוכר...ולתנור ל200 מעלות כ20 דקות.בערך אך שהמאפים יוצאים מהתנור להבריש בסירופ... סירופ 1/2 כוס מים 1/2 כוס סוכר 1 סוכר וניל חצי לימון סחוט לבשל כ10 דקות מילוי 500 גר גבינת כנען 250 גרם גבינה 5% 4 כפות סוכר 1 אינסטנט וניל כוס צימוקים כף קורנפלור יוצאות כ 4 עוגות גדולות אפשר להכין גביניות אישיות בהצלחה אורה...