לןגן

קדרת עוף עדשים וירקות

מאת: אורטל עמרם , פורסם: 16/08/2016 | 13:11
קדרת עוף עדשים  וירקות

תקציר המתכון: הכל בסיר אחד פשוט ארוחת צוהרים מודלמת ומשביעה

קטגוריה: עוף, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. לקחת סיר לשים שמן ואז את נתחי העוף להזהיב אותם משני הכיוונים ואז להוציא ולהניח בצלחת ואז לתוך הסיר להוסיף את הבצל והשום ולטגן עד לשקיפות ואז להוסיף את הגמבה הקישוא הגזר ועלי ירק ולטגן 5 דקות מידי פעם לערבב ולנער את הסיר ואז להכניס את נתחי העוף בחזרה ולהוסיף את האורז והעדשים התבלינים ו3 הכוסות מים ...(בכוס מים רותחים אחת להוסיף כף רסק ולערבב ולשפוך אותה בסיר זה כולל את ה3 כוסות) להרתיח ואז להנמיך לחצי שעה מידי פעם לנער את הסיר.