תקציר המתכון: עוגה עם שקדים. קלילה פצצה לשתות ולהתענג עם כוס רוזטה
קטגוריה: עוגות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל
בקערת מערבל מקציפים יחד במהירות גבוהה. את הסוכר והביצים. 9-10 דקות.
בוחשים בעדינות בעטיפה את השקדים. והאגוזים.מפסיקים פעולת מיקסר ובעדינות ולא במהירות
מוסיפים את מי הרוזטה. . והשמן.הקמח. אפיה ומבליעים לתערובת הקצף. בזהירות בעטיפה . עד לקבלת עיסה אחידה. יוצקים לתבנית עגולה מס 26 משומנת
תנור שחומם מראש לחום 180 מעלות.
אפיה כ- 35- דקות בערך תלוי בתנור של כל אחד. לגוון זהוב יפה. מוצאים מהתנור ומצננים.
הציפוי
ממיסים שוקלד לבן מוסיפים כף שמן ומערבבים. ויוצקים על העוגה
לפזר מעל את השקדים והאגוזים הגרוסים.