קטגוריה: פשטידות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל מאוד
לבשל את האטריות עפ"י הוראות יצרן, במים עם מלח ומעט שמן
אחרי שהאטריות מבושלות לשטוף אותן במסננת ולהחזיר אותן לסיר בו בושלו.
להוסיף לסיר את כל המצרכים, לערבב היטב ולשפוך התערובת לכלי פיירקס עגול, או לתבנית חד פעמית בגודל 20*30.
לפני האפייה לפזר על הפשטידה פפריקה אדומה - לא חובה. כך אני מקשטת את הפשטידה. או גבינה מגוררת
לאפות כשעה בחום 170 מעלות.
אם רוצים אפשר להוסיף לתערובת 1 בצל מטוגן.