לןגן

ביסקוויט קסטה, גבינה, שוקולד וריבת חלב

מאת: אתי ממן, פורסם: 14/08/2016 | 15:44
ביסקוויט קסטה, גבינה, שוקולד וריבת חלב

תקציר המתכון: חגיגה לפתיחת הצום!

קטגוריה: עוגות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

לקרם גבינה

לקרם ריבת חלב

לעיטור

לריכוך הביסקוויט

אופן הכנה

  1. להכנת קרם גבינה - מקציפים שמנת מתוקה, מוסיפים גבינה, אבקת מוס בטעם ריבת חלב, סוכר, מניחים בצד.

  2. להכנת קרם ריבת חלב - מקציפים שמנת מתוקה, חלב, אינסטנט, מוסיפים ריבת חלב, תמצית ריבת חלב שמים בצד.

  3. עוטפים בניילון נצמד תבנית נירוסטה מלבן, בצלחת עמוקה מערבבים שוקולית, חלב, סוכר וניל, טובלים קלות את הביסקוויט, מורחים מקרם הגבינה ומחברים עם ביסקוויט נוסף, מעמידים את הביסקוויט בתוך התבנית בזוית 90 מעלות (לא בשכיבה) מורחים מקרם ריבת חלב, וכך ממלאים את התבנית, מורחים מעל קרם גבינה.

  4. במעבד מזון טוחנים שוקולד חלב, מפזרים על העוגה ובדפנות.. חותכים את העוגה בזווית 45 מעלות מקצה התבנית...