לןגן

צלי בשר

מאת: הילה ליברטי, פורסם: 12/08/2016 | 22:00
צלי בשר

תקציר המתכון: צלי בשר♨

קטגוריה: בשר, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

אופן הכנה

  1. נתח בשר טרי כתף מס -5 להניח נייר כסף,מעליו נייר אפיה לשמן מעט את הנתח מכל הצדדים להוסיף מעט מלח פלפל. לעטוף את הבשר לחמם תנור 200 מע טורבו. לוקח כמה שעות אבל יוצא כמו חמאה. מושלם. תהנו הילה♨💖לפתוח מידי פעם לבדוק ולהפוך צד.