לןגן

עוגת גבינה פירורים אישית( תבנית מחולקת ל 8)

מאת: אורטל עמרם , פורסם: 11/08/2016 | 21:21
עוגת גבינה פירורים אישית( תבנית מחולקת ל 8)

תקציר המתכון: עוגה בכלום עבודה וטעימה

קטגוריה: עוגות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

לבסיס

לקצפת

אופן הכנה

  1. לטחון את הפתי בר להוסיף חמאה וקקאו ולערבב לקחת תבנית מחולקת לשמן בתרסיס שמן ולמלאות בפירורים כל חלק(לשמור רבע כוס לקישוט אחכ) להניח בצד ואז בקערת מיקסר לשים את חומרי הקצפת להקציף ולמלאות כל חלק ואז ליישר ולפזר פתי בר ולהכניס למקפיא למספר שעות ..ואז לחלץ ולהעביר לקופסא או תבנית ולמקרר.😊