לןגן

עוגת שכבות

מאת: ירדנה ג'אנח, פורסם: 11/08/2016 | 17:19
עוגת שכבות

קטגוריה: עוגות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. מקציפים 4 חלבונים עם חצי כוס סוכר עד לקבלת קצף יציב

  2. מורידים מההקצפה ולערבב בצורת עטיפה 4 חלמונים, 2 כפות שמן, חצי כוס + 2 כפות קמח וכף תמצית וניל

  3. מרפדים תבנית של תנור בנייר אפייה, לשמן מעט ולשפוך את הבלילה למשטח של כל התבנית

  4. מכניסים לתנור שחומם מראש למשך 15 דקות (אולי קצת פחות)

  5. מוציאים וחותכים ל-3 רצועות שוות

  6. מכינים שכבה א': מקציפים שמנת מתוקה, חצי כוס חלב וג'לי תות

  7. מכינים שכבה ב': מקציפים שמנת מתוקה, ג'לי אננס וחצי כוס חלב

  8. מסדרים את העוגת השכבות: טורט, קצפת, טורט, קצפת וכן הלאה ולקשט