לןגן

ריבועי גבינה ללא גלוטן

מאת: ירדנה ג'אנח, פורסם: 11/08/2016 | 17:00
ריבועי גבינה ללא גלוטן

קטגוריה: ללא גלוטן, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

לתחתית

למילוי

לציפוי

אופן הכנה

  1. מכינים את התחתית: מעבדים את כל החומרים במיקסר עם וו גיטרה עד לקבלת בצק, משטחים בתבנית 24 מרובעת ומשומנת

  2. מכינים את המילוי: מקציפים יחד את כל החומרים ושופכים על הבסיס

  3. מכינים את הציפוי: ממיסים במיקרו את השוקולד והחלב ומקשטים את העוגה

  4. מכניסים את העוגה לתנור שחומם מראש ל-180 מעלות למשך שעה בערך