לןגן

שניצל פטריות

מאת: רינה יחזקאל, פורסם: 11/08/2016 | 13:42
שניצל פטריות

קטגוריה: צמחוניים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. במחבת שמים 2 כפות שמן מוסיפים את הבצל הקצוץ ומטגנים קלות עד להזהבה, מוסיפים את השום הקצוץ וממשיכים לטגן. מוסיפים את הפטריות וממשיכים לטגן בערך 10 דקות. מוסיפים את התבלינים מערבבים מטגנים 5 דקות נוספות ומכבים את האש מקררים. בקערה נפרדת מועכים את תפו"א לפירה, לאחר שהפטריות התקררו מוסיפים לפירה ומערבבים, מוסיפים את הקמח מעורבב עם אבקת אפיה (אפשר גם קמח תופח), פירורי הלחם והביצים ומערבבים לעיסה אחידה.

  2. שמים קערה עם מים ומידי פעם מרטיבים את הידיים, לוקחים כדור מעיסת השניצלים ומשטחים לצורת שניצל, מצפים היטב בפירורי הלחם המעורבב עם השומשום ומטגנים בשמן חצי עמוק עד להשחמה. (אפשר גם לאפות אם לא רוצים לטגן, המשפחה שלי אוהבת את השניצלים מטוגנים, עושים מה שהמשפחה אוהבת). יוצא טעים ביותר עם סלט ליד. יאמיי יאמיי