לןגן

עוגה בציפוי מרציפן משולבת בכל מיני וארייציות ניפלאה טעימה מאד

מאת: ג'וליאנה חכמון, פורסם: 10/08/2016 | 19:49
עוגה   בציפוי מרציפן  משולבת  בכל מיני וארייציות    ניפלאה   טעימה   מאד

תקציר המתכון: שילוב של ביסקוויטים בטעם שוקולד עם קרם בין השכבות והציפוי הוא מרציפן הכי מיוחד

קטגוריה: עוגות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

למילוי בין השכבות

לקישוט

תערובת טבילה לביסקוויטים

אופן הכנה

  1. טובלים את הביסקוויטים בתערובת הטבילה ומסדרים בתבנית עגולה /מלבנית

  2. במיקסר מקציפים את השמנת הצמחית.שוקו לשתיה. האינסטנט פודינג שוקולד. לקצף נוח. לא יותר מדי.

  3. בקערה ניפרדת. יוצקים את גבינת המסקרפונה. גבינה לבנה. (שניגר ממנה הנוזלים.) תמצית ווניל.

  4. מוסיפים בקיפול. ובעטיפה עדינה את הקצפת לתערובת הגבינות.

  5. בין שכבה לשכבה מורחים. בשכבה אחידה את הקרם. ועל הקרם את הביסקוויטים.

  6. ומקשטים בשמנת מתוקה צימחית

  7. הערה

  8. אוהבים מרציפן. מרדדים את המרציפן על העוגה כמה טעים משהו

  9. אני השתמשתי במרציפן ביתי כל אחד יכול הוא מאה אחוז מרציפן נקי ללא תוספות.