לןגן

פירה בטטות

מאת: ירדנה ג'אנח, פורסם: 10/08/2016 | 19:33
פירה בטטות

קטגוריה: תוספות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. לקלף את תפוחי האדמה והבטטות, לחתוך לריבועים ולבשל בסיר עם מים

  2. לבדוק שתפוחי האדמה מוכנים (הבטטות מתרככות מהר יותר, בכדי שיתבשלו בו זמנית, את תפוחי האדמה אפשר לחתוך לריבועים קטנים יותר)

  3. לרוקן את רוב המים (שלא ישארו נוזלים) ולהחזיר על אש קטנה

  4. חותכים את המרגרינה/החמאה לכמה חתיכות ומוסיפים לתפוחי האדמה והבטטות

  5. מוסיפים את שמן הזית ובעזרת המועך פירה למעוך את הבטטות ותפוחי אדמה, לאחר מכן מוסיפים את התבלינים (לפי הטעם)

  6. מעבירים לצלחת ומוסיפים את הבצל המטוגן מעל