בג'יה - צ'יפס בצל (הודי)
מאת: ירדנה ג'אנח, פורסם: 10/08/2016 | 19:19
קטגוריה: תוספות,
מספר מנות: 0,
זמן הכנה: 0 דקות,
כשרות: כשר פרווה,
דרגת קושי: קל
מרכיבים
-
1 פלפל ירוק חריף קצוץ (לפי הטעם)
-
3-5 כפות כוסברה טרייה קצוצה
-
1 כוס מים
-
1 כפית מלח
-
1/4 כפית הינג
-
1/2 קילו קמח חומוס (לא קלוי)
-
1/2 קילו בצל חתוך דק לפרוסות
-
1-2 כפיות שום כתוש
-
1-2 כפיות ג'ינג'ר כתוש
-
1 כפית כוסברה יבשה טחונה
-
1 כפית כמון טחון
-
1 ביצה (לא חובה, תלוי באיכות קמח החומוס)
אופן הכנה
-
מערבבים את כל החומרים, תוך כדי לישה מוסיפים מים בהדרגה עד לקבלת עיסה יציבה (כך שקל ליצור קציצות קטנות)
-
מחממים שמן עמוק ולטיגון
-
יוצרים קציצות קטנות ומטגנים עד להזהבה
-
מנקזים עודפי שומן ומגישים חם