לןגן

פונדנט שוקולד

מאת: ירדנה ג'אנח, פורסם: 10/08/2016 | 18:33
פונדנט שוקולד

קטגוריה: קינוחים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

להפתעה בפנים

לקישוט

אופן הכנה

  1. מדליקים תנור ל-190 מעלות

  2. מכינים את תבניות הפונדנט: מרססים עם תרסיס שמן/חמאה כל יחידה, מפזרים מעל קמח ומנערים החוצה את כל מה שנשאר

  3. מכינים את הפונדנט: ממיסים במיקרוגל בפולסים את השוקולד המריר עם החמאה, מערבבים כל 20-30 שניות עד שהכל נמס לתערבות חלקה, מוסיפים את הסוכר ומערבבים היטב

  4. מוסיפים את אבקת הסוכר והברנדי ומערבבים

  5. בקערת המיקסר מקציפים ביצים וחלמונים עד שנוצרות בועות קטנטנות והקצף אוורירי (לא להקציף הרבה זמן), מוסיפים את הקמח ולערבל עד לאיחוד