לןגן

פיתות ממולאות

מאת: ירדנה ג'אנח, פורסם: 10/08/2016 | 18:22
פיתות ממולאות

קטגוריה: מאפים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: בינוני

מרכיבים

לבצק

למילוי א'

למילוי ב'

אופן הכנה

  1. מכינים את הבצק ומניחים בצד להתפחה כחצי שעה

  2. מכינים את המילוי (א'): קוצצים 3 בצלים וחבילה פטריות, מוסיפים מלח ופלפל לפי הטעם, מטגנים ומסננים לפני המילוי

  3. מכינים את המילוי (ב'): מטגנים חצילים, מסננים ומערבבים עם טונה וחריסה

  4. מחלקים את הבצק לכדורים, לפתוח כל כדור, למלא ולהתפיח שוב

  5. משמנים מעט את הפיתות ומכניסים לתנור עד הזהבה