לןגן

דגים בסגנון מרוקאי

מאת: גלית חדד, פורסם: 10/03/2015 | 13:29

קטגוריה: דגים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 30 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. את הדגים להשרות עם חצי לימון סחוט כרבע שעה,במקביל בסיר בינוני עם דפנות נמוכות לשים את השמן ,השום,פלפלים משני הסוגים ולטגן מעט. את הדגים לשטוף מהלימון ולהניח בצורה מסודרת בסיר,מעל הדג לזרות מעט כורכום. בקערית נפרדת לשים את התבלינים הפפריקה אבקת המרק פלפל שחור וכמון עם המים לערבב היטב ולשפוך מעל הדג, את פרוסות העגבניה מניחים מעל הדג ולבסוף את הפטרוזיליה והכוסברה הקצוצה מפזרים מעל מבשלים על אש בינונית כרבע שעה אם חסר מעט מים ניתן להוסיף. מומלץ להגיש עם לימון בצד