לןגן

עוגת גבינה אפויה ללא ביצים

מאת: ג'וליאנה חכמון, פורסם: 09/08/2016 | 16:56
עוגת גבינה  אפויה   ללא ביצים

תקציר המתכון: עוגת גבינה אוורירית וטעימה מאד

קטגוריה: עוגות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

עוגת גבינה שכדאי לאפות

קצפת על העוגה

אופן הכנה

  1. הכנת העוגה

  2. בקערה מניחים את הגבינה. סוכר. ויתר המצרכים. מערבבים כל התערובת. לעיסה אחידה . ללא גושים

  3. משמנים תבנית עגולה לאפיה

  4. לרפד את צידי התבנית בנייר אפיה.

  5. יוצקים את עיסת הגבינה לתבנית בזהירות.

  6. להעביר לתנור בחום 180 מעלות. אפיה בערך 1/2 שעה. עד 40-50 דקות. / כשהעוגה מקבלת גוון שחום.

  7. בודקים את העוגה עם שיטת קיסם אמצע

  8. משאירים את דלת התנור פתוחה. לחצי עד שהעוגה תתקרר. כדי שגובה העוגה לא תיפול.

  9. הקצפת על העוגה

  10. להקציף את השמנת ולהוסיף את האינסטנט ולהמשיך להקציף. ולקשט /גם בלי הקצפת העוגה טעימה מאד טעימה