לןגן

קציצות דגים עם אפונה

מאת: אורה ארגוב , פורסם: 08/08/2016 | 13:16
קציצות דגים עם אפונה

תקציר המתכון: קציצות משולבות שמתאימות לשבוע זה

קטגוריה: דגים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל

מרכיבים

רכיבים לעיסת הדג

רוטב

אופן הכנה

  1. קציצות דגים מרוקאים מכול דג אפשר אני הכנתי חצי קילו נסיכת הנילוס וחצי קילו דג טונה 1 בצל בינוני 3 שיני שום חופן כוסברה חופן פטרוזיליה 1/2 כפית פלפל לבן 1 כפית מלח 1 כף כמון 1 כפית פפריקה מתוקה 1 ביצה 4 כפות פירורי לחם אופן ההכנה טוחנים את הדגים עם השום ,הבצל,כוסברה ופטרוזילה. מתבלים בכל התבלינים עפ"י הרשימה,מערבבים היטב ,משמנים את הידיים וצרים כדורי דג ,מעבירים למקרר עד לחצי שעה שמים בסיר שקית אפונה קפואה 4 כפות שמן 4 שיני שום פרוסים 1 פלפל חריף ירוק 2 וחצי כוסות מים לתבל מלח פלפל כף גדושה כרכום כפית פפריקה כף מרק עוף פרווה שהכול רותח לסדר קציצות יפות ברוחים לתת בישול 40דקות על אש קטנה אני הכנסתי ל15 דקות לתנור חם מאוד להשחמה מעטה אפשר גם לא להכניס בהצלחה ובתאבון אורה......