לןגן

קובה מבושלת מושלמת מרהיבה ברוטב אדום

מאת: ג'וליאנה חכמון, פורסם: 07/08/2016 | 18:12
קובה מבושלת    מושלמת מרהיבה   ברוטב  אדום

תקציר המתכון: קובה סולת עם בשר שוארמה

קטגוריה: תבשילים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

למלית

לרוטב

אופן הכנה

  1. הכנת המעטפת

  2. יוצקים סולת בקערה ויוצקים מים בהדרגה. לשים היטב ומניחים 10 דקות

  3. צובטים גושים בכפות ידיים רטובות ויוצרים כדורים.

  4. סוחטים היטב את הבצל. ומוסיפים אליו כל מרכבי המלית.

  5. צרים גומה ודוחסים פנימה כף מהמלית וסוגרים לקובה בידיים רטובות

  6. הרוטב

  7. יוצקים שמן לסיר מזהיבים בצל מוסיפים שיני שום את הרסק העגבניות. ואת העגבניות הטריות שכתשנו במעבד.

  8. פפריקה חריפה. פפריקה מתוקה. יוצקים את המים ומבשלים חצי שעה. כ-שהמים רותחים מניחים את הקובות בזהירות . 20- ל-1/2 שעה

  9. ויוצקים את מיץ הלימון

  10. ולניחוח מפזרים מעט תבלין כמון טחון