לןגן

סירות חצילים במילוי בשר טחון

מאת: א. מורד , פורסם: 07/08/2016 | 14:17
סירות חצילים במילוי בשר טחון

קטגוריה: בשר, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

אופן הכנה

  1. את החצילים לחתוך לאורך, לרוקן מתוכן, את התוכן לקצוץ לקוביות, לאדות במיקרו 20-30 דקות, כדי להוריד את הנפח.

  2. לטגן את הבצל, להוסיף שיני שום כתושות, להוסיף את הבשר , לפורר עם מזלג, עד להחלפת צבע, להוסיף תבלינים. כמון, קינמון, אגוז מוסקט. פטרוזיליה.את קוביות החצילים, לערבב. להוריד מהאש.

  3. למלא את החצילים.

  4. הרוטב : לערבב עגבניות מלח, פפריקה , שום, בזיליקום,להניח על הבשר שבחצילים.

  5. לאפות 180 מעלות, שעה.