קטגוריה: בשר, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל מאוד
את החצילים לחתוך לאורך, לרוקן מתוכן, את התוכן לקצוץ לקוביות, לאדות במיקרו 20-30 דקות, כדי להוריד את הנפח.
לטגן את הבצל, להוסיף שיני שום כתושות, להוסיף את הבשר , לפורר עם מזלג, עד להחלפת צבע, להוסיף תבלינים. כמון, קינמון, אגוז מוסקט. פטרוזיליה.את קוביות החצילים, לערבב. להוריד מהאש.
למלא את החצילים.
הרוטב : לערבב עגבניות מלח, פפריקה , שום, בזיליקום,להניח על הבשר שבחצילים.
לאפות 180 מעלות, שעה.