לןגן

דג. ארטישוק. וגרגרי חימצה. (חומוס) המנה מיוחדת וחגיגית

מאת: ג'וליאנה חכמון, פורסם: 07/08/2016 | 13:55
דג.  ארטישוק. וגרגרי   חימצה.  (חומוס)  המנה  מיוחדת   וחגיגית

תקציר המתכון: שילוב של ארטישוק דג מושט. וחימצה. שמתערבב בפה בהרמוניה מושלמת

קטגוריה: דגים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל

מרכיבים

פתיח לארוחה חגיגית /חג

אופן הכנה

  1. מזהיבים בצל. מוסיפים את השום ומזהיבים. יוצקים מים. ומניחים את החימצה (שהשרנו במים.יום לפני) לסיר

  2. מבשלים מוסיפים תבלינים וממשיכים עד לרכות.

  3. מוסיפים את הבטטה וארטישוק. וממשיכים לבשל.10 דקות אחרונות מוסיפים את הדג והירוקים קצוצים

  4. 4-5 דקות אחרונות רצוי לתת לטעמים ניחוח של עוד מוסיפים תבלינים