לןגן

עוגת תפוזים קלאסית.גבוהה גבוהה ללא הפרדת ביצים

מאת: אורטל עמרם , פורסם: 05/08/2016 | 12:39
עוגת תפוזים קלאסית.גבוהה גבוהה ללא הפרדת ביצים

תקציר המתכון: עוגת תפוזים רכה וטעימה

קטגוריה: עוגות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. להקציף את הביצים שלמות עם הסוכר והסוכר וניל 10 דקות במהירות גבוהה עד שהתערובת תפוחה ובזרם דק להוסיף את התפוזים והשמן והגרידת תפוז ואז להנמיך את המיקסר להוסיף את הקמח והאברת אפייה ולערבל עד שהקמח נתמע...ואז לשפוך לתוך תבנית 24 משומנת ולאפות 50 עד 60 דקות בחום של 150 מעלות שהעוגה מתקררת לבזוק אבקת סוכר..😊

  2. הערה שימו לב לתמונה איך העוגה לפני האפייה שיהא עם בועות..שזה מעולה ..לפני הכנסת העוגה לתנור ניתן לדפוק את התבנית על השיש 3 פעמים.