לןגן

עוגת תפוזים לפסח

מאת: ירדנה ג'אנח, פורסם: 04/08/2016 | 11:32
עוגת תפוזים לפסח

קטגוריה: עוגות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. מפרידים את הביצים לחלמונים וחלבונים

  2. מקציפים את החלבונים והסוכר

  3. בקערה מערבבים חלמונים עם הנוזלים, מוסיפים את היבשים ומקפלים את קצף החלבונים לתוך התערובת שבקערה

  4. יוצקים לתבנית לא משומנת ואופים עד שהקיסם יוצא יבש

  5. הופכים עד שמצתנן

  6. מקשטים עם אבקת סוכר (לא חובה)