לןגן

כרוב מאודה

מאת: אורטל עמרם , פורסם: 03/08/2016 | 19:25
כרוב מאודה

תקציר המתכון: כרוב מאודה אש בכלום עבודה

קטגוריה: תוספות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

אופן הכנה

  1. לקחת את הבצל והכרוב לקצוף ולטגן בסיר עם השמן על אש נמוכה עד שהנפח של הכרוב יורד בערך בין 20 דקות לחצי שעה מידי פעם לערבב ואז להוסיף תבלינים מים והרסק לערבב ולתת בישול של 10 דקות...לערבב בין לבין ובתיאבון.