לןגן

חלות

מאת: ירדנה ג'אנח, פורסם: 03/08/2016 | 15:06
חלות

קטגוריה: מאפים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: בינוני

מרכיבים

לפני האפייה

אופן הכנה

  1. מערבבים את כל חומרי הבצק עד לקבלת בצק רך, מתפיחים, לשים ומתפיחים שוב

  2. מכינים כדורים ומניחים בצד לכמה דקות מנוחה

  3. מרדדים לעיגול ומגלגלים לנקניק ארוך, לוקחים עוד נקניק, מכינים חלות ומניחים בצד לכמה דקות מנוחה

  4. מורחים ביצה מהולה בחצי כפית נס קפה, מפזרים שומשום, לתת הכפלה חוזרת בתפיחה ומכניסים לתנור שחומם מראש ל-200 מעלות למשך 15 דקות