לןגן

שניצל-ביס

מאת: ליאת שפיצר, פורסם: 02/08/2016 | 23:46
שניצל-ביס

תקציר המתכון: יצירה מהממת שלי - שניצל-ביס מושלם ! מנה מדהימה, מרשימה וקלה להכנה שמבוגרים וילדים יהנו ממנה

קטגוריה: עוף, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

לתערובת הקמח -

לתערובת פרורי הלחם -

לתערובת הביצים -

לטיגון -

אופן הכנה

  1. לקנות חזה עוף פרוס ולחתוך אותו לקוביות בגודל 1.5 ס״מ. להכין שלוש קערות - אחת עם קמח, השנייה עם תערובת הביצים והשלישית עם תערובת פרורי הלחם.

  2. להכניס את הרצועות לקערה עם הקמח - להוציא ולנער את הקמח. לטבול בקערה עם ביצים טרופות מתובלות ברבע כפית מלח וחצי כפית פלפל שחור.

  3. מתערובת הביצים להעביר ישר לתערובת פרורי הלחם (פרורי לחם, שומשום, מלח ופלפל שחור) - להניח את קוביות החזה עוף בתערובת - לא להדק !!, ולשים מעל כמות נכבדת של פרורי לחם . הביצה תגרום לכך שפרורי הלחם ידבקו לעוף מבלי להדק - ניתן להדק, אבל אז הקוביות יצאו שטוחות ולא כמו בתמונה. מפרורי הלחם להעביר ישר לשמן חם ולטגן עד להזהבה. להגיש חם לצד רטבים אהובים - בתאבון.