לןגן

קיש עם בטטה ופלפל גמבה צלוי /קיש פטריות ובצל

מאת: מלכה זיידנר, פורסם: 02/08/2016 | 15:25

תקציר המתכון: בסד מתכון משפחתי מנת בצק 2 קישים

קטגוריה: פשטידות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

בצק

מילוי בטטה/דורית ופלפל גמבה צלוי

בלילה

מילוי פטריות בצל

אופן הכנה

  1. בסד מערבבים במיקסר או ביד את כל חומרי הבצק מחלקים ל 2 ומשטחים על 2 -תבניות מס 26 גם בדפנות התבנית מחוררים עם מזלג ומניחים במקרר עד שהמילוי מוכן

  2. את הבטטה / דלורית פורסים לטבעות מורחים בשמן מפזרים התבלינים ומכניסים לתנור שחומם מראש 180 מעלות עד שיתרכך

  3. את הפלפל גמבה צולים על האש/גז מקלפים חותכים לרצועות

  4. את הבצל מאדים עם שמן עד לשקיפות מוסיפים את הפטריות תבלינים מערבבים ומבשלים עוד 5 דקות

  5. בלילה מערבבים את הביצים מוסיפים השמנת והגבינה צהובה ותבלינים מערבבים היטב

  6. מסדרים על תבנית אחת את הדלורית ורצועות הפלפל גמבה שופוכים מחצית מהבלילה . בתבנית שנייה מפזרים את הפטריות בצל שבישלנו ועל זה מחצית שנייה של הבלילה

  7. להכניס לתנור שחומם מראש 180 מעלות 30 דקות או עד שהבצק מוכן בתיאבון