לןגן

דלית ערמונים במילוי אורז

מאת: תרצה פינקוס, פורסם: 31/07/2016 | 19:49
דלית ערמונים במילוי אורז

תקציר המתכון: אני אוהבת להשתמש בפרות וירקות העונה דלעת ערמונים טעם נפלא ועכשיו בעונה בזיל הזול

קטגוריה: תוספות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: בינוני

מרכיבים

אופן הכנה

  1. לשטוף היטב את הדליות לחתוך את החלק העליון . לנקות מגרעינים ע״י כפית לאפות בתנור על גריל החום גבוהה

  2. להכין את האורז ובסוף ההכנה להוסיף את הגבינה צהובה

  3. שהדליות מוכנות ורכות למלאות באורז ולאפות עוד קצת בתנור

  4. בסיר קטן לשים את השמנת והפטריות לבשל על אש נמוכה . אם רוצים אפשר להוסיף קוביות דליות מטוגנות קטנות זה מוסיף