לןגן

סלט בטטה רימון בצל ירוק ופקאן

מאת: תרצה פינקוס, פורסם: 31/07/2016 | 17:56
סלט בטטה רימון בצל ירוק ופקאן

תקציר המתכון: מתכון קל ומרשים מאד !

קטגוריה: סלטים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

אופן הכנה

  1. לקלף את הבטטה לחתוך לקוביות קטנות של 2*2 לרפד תבנית בנייר אפיה לפרוס את הבטטה על התבנית למרוח במברשת בשמן ולטבל במלח ובפלפל לאפות על מאה שמונים בגריל

  2. לקצוץ את הבצל ירוק להפריד את גרעיני הרימון

  3. בקערה שהבטטה כבר קרה להוסיף את הבטטה הרימון הבצל והפקאן לערבב בתאבון