לןגן

כבד עוף עם חצילים ופטריות מקורמל בסילאן, יין אדום, ליקר אמרטו ותרכיז רימונים!!

מאת: ויקי בן טובים, פורסם: 31/07/2016 | 15:06
כבד עוף עם חצילים ופטריות מקורמל בסילאן, יין אדום, ליקר אמרטו ותרכיז רימונים!!

תקציר המתכון: כשבא לכם להתפנק בארוחת ערב נדירה זו המנה שלכם!!!

קטגוריה: בשר, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. יש לטגן את הבצל יחד עם החציל והפטריות עד שהכל מתרכך.

  2. להוסיף את הכבדים ושאר המרכיבים.

  3. כשהרוטב מסמיך זה מוכן. בתיאבון :-)