כבד עוף עם חצילים ופטריות מקורמל בסילאן, יין אדום, ליקר אמרטו ותרכיז רימונים!!
מאת: ויקי בן טובים, פורסם: 31/07/2016 | 15:06
תקציר המתכון:
כשבא לכם להתפנק בארוחת ערב נדירה זו המנה שלכם!!!
קטגוריה: בשר,
מספר מנות: 0,
זמן הכנה: 0 דקות,
כשרות: כשר בשרי,
דרגת קושי: קל
מרכיבים
-
חצי קילו כבד עוף
-
1 בצל גדול קצוץ
-
1 חציל קצוץ
-
חצי כוס סילאן
-
חצי כוס יין אדום יבש
-
1/3 כוס ליקר אמרטו
-
לפי הטעם פפריקה מתוקה
-
לפי הטעם תבלין לעוף
-
סלסלה פטריות שמפניון חיות קצוצות
אופן הכנה
-
יש לטגן את הבצל יחד עם החציל והפטריות עד שהכל מתרכך.
-
להוסיף את הכבדים ושאר המרכיבים.
-
כשהרוטב מסמיך זה מוכן.
בתיאבון :-)