לןגן

עוגת שושנים

מאת: מלכה זיידנר, פורסם: 31/07/2016 | 12:07
עוגת שושנים

תקציר המתכון: בסד עוגה שכלתי סיגל מכינה ממש ממש טעימה אפשר להכין מהבצק קרואסונים עם או בלי מילוי

קטגוריה: עוגות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

בצק

מלית

צפוי קרם

אופן הכנה

  1. בסד

  2. להכניס לקערת המיקסר את הקמח השמרים ולערבב

  3. להוסיף את אינסטנט פודינג ולערבב להוסיף את החלב והחמאה ללוש היטב להוסיף את המלח ללוש 8 דקות

  4. לשים בצד להתפחה עד שיכפול את הנפח

  5. בקערה לערבב סוכר חמאה וקינמון עד שמתאחד

  6. לאחר שהבצק תפח לחלק ל 3

  7. לרדד כל חלק בנפרד למרוח מהמלית

  8. של (החמאה סוכר וקינמון)לגלגל לפרוס פרוסות בעובי 1 ס"מ ולהניח בתבנית עגולה או מלבנית מ"ס 28

  9. במרווחים של 1 ס"מ אחד מהשני

  10. להתפתח שוב

  11. לערבב חלבון עם מים למרוח על השושנים ולהכניס לתנור שחומם מראש ל 180 מעלות 45 דקות או עד שמוכן

  12. להכין את הקרם מגבינת נפוליון חמאה אבקת סוכר והוביל

  13. כשמוציאים את העוגה מהתנור לשפוך את הקרם על העוגה כשהיא חמה