לןגן

עוגת שמרים מעולה

מאת: אורטל עמרם , פורסם: 31/07/2016 | 10:20
עוגת שמרים מעולה

תקציר המתכון: עוגת שמרים רכה ובטעם של פעם.

קטגוריה: עוגות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

לבצק

למילוי

אופן הכנה

  1. לשים בקערת מיקסר קמח ושמרים ולערבב אחכ את החמאה ולערבל בחלק שנקרא וו גיטרה במהירות גבוהה. עד שזה מתאחד ואז להוסיף את הסוכר והביצים והחלב ולערבל לבצק אחיד לקחת עם טיפה קמח על השיש ולעשות כדור יפה להכניס לקערה ולהכניס למקרר 4 שעות (לא לוותר על ההתפחה זה עושה מרקם טוב לבצק).

  2. לבינתיים לשים את המילוי בקערית ולערבב טוב טוב...שהבצק תופח לחלק ל3 כדורים כל כדור לפתוח למרוח ולגלגל לרולדה...לשים כל רולדה בתבניית אינגלייש קייק משומנת.ואזז לכסות עם מגבת לעוד שעה ואז למרוח ביצה ...ולהכניס לתנור שחומם מראש 170 מעלות ל50 דקות .

  3. בסוף שמתקררות הרולדות לפזר אבקת סוכר.