תקציר המתכון: עוגה עם שוקולד ואגוזים אוורירית יאמייייי
קטגוריה: עוגות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל מאוד
להכנת העוגה
לחמם תנור ל-170 מעלות
מקציפים חלבונים עם הסוכר לקצב יציב
בקערה ניפרדת מערבבים יחד. חלמונים. סוכר ווניל.שמן. ותמצית שקדים
בקערה נוספת מערבבים חומרים יבשים. קוקוס. שוקולד. קמח. אפיה. אגוזים.
הקצף המוכן לקפל לתוך תערובת החלמונים.
מוסיפים חומרים יבשים ב-3 פעמים.
משמנים ומרפדים תבנית 26.
יוצקים לתוכה את התערובת.
העוגה הצטננה מעט. מפזרים עליה עם כף מהליקר שהכנו מראש
העוגה טעימה מאודדדד
הערה
100 גרם שוקולד מריר להמיס ולזלף. על העוגה
אגוזי לוז מסוכרים