לןגן

פשטידת קישואים - פרווה

מאת: מירי גולני, פורסם: 29/07/2016 | 20:54
פשטידת קישואים - פרווה

קטגוריה: פשטידות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

אופן הכנה

  1. לגרד במיקסר, בפומפייה דקה את : הקישואים, הבצל, הגזר ותפוח האדמה.

  2. להכניס את הירקות לקערה ולסחוט אותם עם הידיים עד שכל המים יצאו..

  3. להוסיף את שאר המצרכים ולערבב היטב. לטעום ולשפר טעמים.

  4. לאפות כשעה, עד שהפשטידה מזהיבה, בתבנית 20*30 , בחום 180.