לןגן

סלט סלק אדום בנוסח מרוקאי מושלם

מאת: ליאת שפיצר, פורסם: 27/07/2016 | 23:08
סלט סלק אדום בנוסח מרוקאי מושלם

תקציר המתכון: תוספת טעימה ובריאה לכל ארוחה.. סלק אדום (נקרא גם ברבה) עם פטרוזיליה - כמה בריא ככה טעים וקל להכנה!

קטגוריה: סלטים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. לשטוף היטב את הסלקים, לשים בסיר/תבנית אלומיניום יחד עם חצי כפית מלח ומים עד לכיסוי ולבשל למשך 50 דקות עד שהסלקים מתרככים.

  2. לאחר מכן לקלף את הסלקים , לחתוך לרבעים ולשים בקערה יחד עם צרור פטרוזיליה קצוצה. לתבל ברבע כפית מלח, חצי כפית פלפל שחור, מיץ מלימון אחד ו-3-4 כפות שמן זית. לערבב היטב ולהגיש - ניתן להגיש קר/חם. ממליצה להשאיר על הפלטת שבת למשך הלילה רק לוודא שיש מים במגש. לבריאות :)