לןגן

פילה מושט מטוגן משודרג

מאת: ליאת שפיצר, פורסם: 27/07/2016 | 21:40
פילה מושט מטוגן משודרג

תקציר המתכון: פילה מושט מטוגן משודרג ! מנה משגעת וקלה להכנה

קטגוריה: דגים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל

מרכיבים

לדג

לתערובת הקמח

לתערובת הביצים

אופן הכנה

  1. *השתמשתי בפילה מושט , אבל ניתן להשתמש בכל סוג דג בלי קוצים ונקי מעור* לשטוף את פרוסות הפילה ולסחוט אותם מהמים. בקערה אחת להכין את תערובת הקמח ובקערה השנייה את תערובת הביצים יחד עם חצי צרור פטרוזיליה קצוצה ופלפל צהוב אחד חתוך לרצועות דקות. לכסות את הדג בקמח, לנער את הקמח , לטבול בתערובת הביצים ולהעביר למחבת עם שמן חם! לטגן את הדגים 4 דקות מכל צד עד שמזהיב , כשמוציאים לשים על נייר סופג ..