לןגן

בצל ממולא בטעם מתקתק

מאת: ג'וליאנה חכמון, פורסם: 27/07/2016 | 19:05
בצל   ממולא בטעם    מתקתק

תקציר המתכון: בצל עם בשר הודו ושזיפים יבשים מעדן הערה שימי לב זמן הבישול להערכתי מ-1/4 שעה לחצי שעה.

קטגוריה: תבשילים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

בצל ממולא בטעמים מתקתקים

הרוטב / הסלסה

אופן הכנה

  1. מזהיבים בצל ומוסיפים לחומרי המלית.

  2. מכניסים למקרר לספיגת טעמים 1/4 שעה

  3. מכניסים את הבצלים לסיר מים רותחים 5 דקות.

  4. מקלפים עלה עלה

  5. ממלאים ומניחים בצד

  6. הרוטב / הסלסה

  7. מזהיבים בצל מוסיפים רסק עבניות. פלפלת חריפה ומתוקה. שום קצוץ והדבש. וכוס מים

  8. מבשלים 1/2 שעה. מוסיפים עלי דפנה וכמון

  9. מסדרים יפה את הבצלים בסיר. מוסיפים מים.

  10. מבשלים 1/2 שעה. ואחר שולחים לתנור להמשך בישול מעדן

  11. ממני גוליאנה