לןגן

סלט קולסלאו מושלם

מאת: ליאת שפיצר, פורסם: 26/07/2016 | 22:15
סלט קולסלאו מושלם

תקציר המתכון: סלט קולסלאו פשוט מושלם! חובה על השולחן ומשדרג כל ארוחה :)

קטגוריה: סלטים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. לחתוך את הכרוב לחצי ולאחר מכן לחתוך כל חצי לרצועות דקות. לשטוף במים קרים ולסחוט היטב מהמים. את הגזר לקלף ולגרד בחלק הגס של הפומפייה. לתבל ברבע כפית מלח, רבע כפית פלפל שחור, כפית מיץ ליים, 3 כפות חומץ, 5 כפות סוכר ו – 4-5 כפות מיונז (תלוי בגודל הכרוב) לערבב היטב ולהגיש.