לןגן

גונדי מאכל פרסי

מאת: מלכה זיידנר, פורסם: 26/07/2016 | 19:30

תקציר המתכון: בסד מתכון העשוי מחזה עוף טחון עם אבקת חומוס מאכל פרסי מבית הורי ז'ל

קטגוריה: תבשילים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

מרק

אופן הכנה

  1. בסד לטחון את חזה העוף עם הבצל להוסיף את אבקת החומוס את השמן הל מלח פלפל שחור כורכום לערבב היטב להכין כדורים

  2. בסיר רחב ועמוק לשים השמן הבצל הפרוס לאדות להוסיף את גרגרי החומוס חלקי העוף ומעט מלח פלפל שחור כורכום לערבב לאדות להוסיף מים (המים צריכים לכסות א כדורי העוף ועוד )ולהביא לרתיחה ולשים את כדורי העוף במרק ולבשל 40 דקות לבדוק ולתרן טעמים