תקציר המתכון: תפוח אדמה בתנור
קטגוריה: תוספות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל
לשטוף היטב את תפוחי האדמה.
לחצות אותם לחצי, להכניס לתנור עד לרכות חלקית של תפוחי האדמה.
עם כפית מוציאים את ליבת התפוחי אדמה ומשאירים את הקליפה כפי שהיא עגולה.
מכניסים את ליבת תפוחי האדמה לסיר עם מים עד לקבלת רכות מוחלטת בכדי למעוך לפירה.
לאחר שמועכים לפירה מוסיפים את שאר התבלינים ( חוץ מהמוצרלה) ומערבבים.
ממלאים את סירות הקליפה שנשארו בתערובת הפירה, מפזרים מוצרלה מגורדת ומכניסים לתנור עד להמסת הגבינה.
בתאבון😋