לןגן

עוף ממולא באורז ופירות יבשים

מאת: נופר לשנר, פורסם: 26/07/2016 | 02:15

קטגוריה: עוף, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: בינוני

מרכיבים

רכיבים לרוטב

אופן הכנה

  1. מכינים את האורז הלבן כידוע. ( על כוס אורז - 2 כוסות מים, 2 כפות שמן) בינתיים מחממים מחבת עם כף שמן, מטגנים בצל עד להשקפה, מוסיפים את הפירות היבשים( ניתן לשים איזה פירות יבשים שרוצים ואוהבים). ממליחים ומפלפלים. הרכבה והכנסה לתנור: מערבבים את תערובת הבצל והפירות היבשים עם האורז הלבן וממלאים את העוף. את התערובת שנותרה מסדרים בתבנית ומעל שמים את העוף. מערבבים את חומרי הרוטב לעוף, מעשים את העוף ברוטב, מכסים בנייר כסף ומכניסים לתנור 180 מעלות עד שהעוף משחים. מורידים את הנייר כסף ונותנים עוד צריבה קלה בתנור להשחמה ומוכנות נוספת. בתאבון😉👍