לןגן

קוביות סלמון בטריאקי

מאת: נופר לשנר, פורסם: 25/07/2016 | 23:33

קטגוריה: דגים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. להשרות את הסלמון במים עם חומץ בכדי שיצא הריח הרע . לחתוך את הסלמון לקוביות ולסדר בתבנית. להכין את הרוטב- לערבב את הטריאקי, סוכר חום, מיונז, מלח ופלפל. לשפוך את הרוטב מעל לקוביות הסלמון ולהכניס לתנור ל-180 מעלות בערך 20 דקות עד שמוכן. יש לשים לב שהדג לא מתייבש. הגשה: להעביר לכלי הגשה ולפזר מעט בצל ירוק חתוך. בתאבון😋