לןגן

חיתוכיות שוקולד וקוקוס

מאת: נופר לשנר, פורסם: 25/07/2016 | 23:19

קטגוריה: קינוחים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

מרכיבים לבסיס

מרכיבים לשכבת הקוקוס

מרכיבים לציפוי השוקולד

אופן הכנה

  1. שכבת הבסיס: ממיסים במקרוגל את השוקולד, החמאה והחלב, שוברים גס את הפטיבר ומערבבים יחד.(כמו בכדורי שוקולד) משטחים לתבנית. (אני משתמשת ב-2 תבניות אינגליש קייק). ומקפיאים עד להתייצבות. שכבת הקוקוס: מערבבים יחס את הקוקוס ואת החלב הממותק מרוכז, שופכים מעל לשכבת הבסיס ומחזירים למקפיא להתייצבות. ציפוי השוקולד: ממיסים את השוקולד המריר במקרו עם השמנת המתוקה ומוזגים מעל לעוגה. מקפיאים לשעתיים או שלוש עד שהעוגה ממש קפואה. חותכים לקוביות\ מלבנים בעזרת סכין טבולה במים רותחים, מסדרים במנג'טים , מגישים ומתענגים. 😗