לןגן

פשטידת כרוב גזר ופטריות - פרווה

מאת: מירי גולני, פורסם: 25/07/2016 | 11:12
פשטידת כרוב גזר ופטריות - פרווה

תקציר המתכון: מתכון נפלא ותודה למורתי הווירטואלית "פירגה"

קטגוריה: פשטידות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. לטגן בסיר סוטא'ז - בצל קצוץ עד הזהבה. להוסיף את הפטריות החתוכות ולהמשיך ולטגן עד שהן מתרככות כ- 1/2 שעה

  2. להוריד את הסיר מהאש ולקרר בחום החדר מספר רגעים. להוסיף לסיר את כל שאר המצרכים... להוסיף מלח ופלפל שחור ולשפר טעמים

  3. לשפוך את התערובת לתבנית חד פעמית בקוטר 26. אם רוצים שהפשטידה תהיה גבוהה יותר מומלץ לאפות בתבנית בקוטר 24

  4. לאפות בחום 180 מעלות כ-40 דקות (טורבו)

  5. אם רוצים שהפשטידה תהייה חלבית. במקום החומוס/טחינה להוסיף 250 גר' גבינה טוב טעם ו- 250 גר' גבינה צהובה מגוררת